5 cafés te ontdekken in Harlingen


5 cafés te ontdekken in Harlingen

In de provincie Friesland is er een klein stadje genaamd Harlingen. Gelegen in Nederland staat het stadje Harlingen bekend om zijn rust en stilte en zijn cafés zijn bijna nooit leeg. Hier zijn de 5 beste die u ten koste van alles zult moeten ontdekken.

Café Tuinzicht

Café Tuinzicht is gelegen aan de Nieuwstraat 58, 8861 TH Harlingen. Het is gebouwd aan een kleine laan die uitkomt op een drukke straat. Het wordt gerund door mensen die van hun werk houden en die ervan genieten. Het menu bestaat uit thee, croissants, brood en lokale specialiteiten. Alle mensen die het restaurant hebben bezocht, hebben er veel lof voor uitgesproken. Sommigen van hen hebben deze kroeg vrij warm en gastvrij gevonden. Ze hebben de sfeer op prijs gesteld en hebben niet nagelaten de eigenaren op de hoogte te stellen. Anderen waren blij dat ze het comfort van dit kleine café hadden ervaren. Het voelt als thuis en je wilt helemaal niet naar huis. Nog anderen hebben bekend dat ze een geweldige tijd hebben gehad met familie en vrienden op deze zeer originele plek. Café Tuinzicht is niet verloren. Je kunt hem gemakkelijk terugvinden als je eenmaal in de Nieuwstraat 58 bent aangekomen. Voor het geval je verdwaalt, raak niet in paniek. Alle kleine winkeliers kunnen u vertellen waar het is.

Eetcafé De Overkant

Overkant’s Eetcafé is niet verloren. Het is gelegen aan de Voorstraat 64 8861 BN Harlingen. Het verschilt van andere cafés in de stad door zijn grote ruimte. Als u niet binnen wilt blijven om te genieten van de zachte muziek die het personeel speelt, kunt u buiten op het terras zitten. Het meubilair is goed ingericht en de inrichting is net zo gastvrij en comfortabel als het interieur. Bij Eetcafé De Overkant kunt u vragen om thee of koffie met gebak. Er zijn ook appeltaarten en gearomatiseerde broden verkrijgbaar. Als u de voorkeur geeft aan ham en kaas, dan zijn er genoeg. Zozeer zelfs, dat je verwend wordt met keuzevrijheid. Eetcafé De Overkant heet u niet alleen ‘s morgens welkom. De plaats is open tot de avond en ‘s middags kunt u genieten van een goed gemaakte salade en een kleine warme schotel. Bestel ‘s middags een koud biertje en geniet van de smaak van Hollandse hop.

Café ‘t Noorderke

Café ‘t Noorderke is een van de populairste cafés en kroegen in Harlingen. Het is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10 tot 23 uur. Op zaterdag kan je er tussen 11 en 1 uur ‘s morgens naartoe. Op zondag opent Café ‘t Noorderke zijn deuren weer om 11 uur ‘s morgens en sluit het weer om 23 uur ‘s avonds. Het maakt geen leveringen, maar het maakt wel hele goede biefstukken voor u. De gerechten zijn heerlijk en het personeel is zeer aangenaam en vriendelijk. Elke werknemer zorgt ervoor dat u zich thuis voelt. Bestel salade of gebakken aardappelen. Maak van de gelegenheid gebruik om spiesjes te proberen van rosé varkenshaasjes of zalm die op de huid gegrild zijn. Net als de honderden mensen die er al zijn geweest, zul je niet teleurgesteld zijn. Café ‘t Noorderke is gelegen aan Noorderhaven 17, 8861 AJ Harlingen.

Eetcafé Nooitgedagt

Als u een tour door Harlingen maakt, maak dan een omweg naar het Eetcafé Nooitgedagt. Dit gebied is een van de beste op zijn gebied en opent elke ochtend om 10.30 uur zijn deuren. Het biedt lunch, diner en brunch aan. Het blijft levendig tot heel laat in de nacht. De Nederlandse keuken bestaat hier uit zeevruchten en vis. Ook de keuken van andere Europese landen komt aan bod. Met andere woorden, je zult je niet op je gemak voelen als je het terrein van het Eetcafé Nooitgedagt betreedt. De eigenaars van dit café hebben ook gedacht aan al die mensen die zeer veeleisend zijn over de inhoud van hun gerechten. Om deze reden zijn glutenvrije gerechten beschikbaar voor het publiek. Hetzelfde geldt voor veganistische gerechten. Als u vegetariër bent, bent u ook welkom bij Eetcafé Nooitgedagt.

De Grand Café Promenade in Harlingen

Het merendeel van de inwoners en bezoekers van het stadje Harlingen heeft al van dit café gehoord. Het personeel van het Grand Café Promenade de Harlingen is goed opgeleid en ervaren. Elke dag vanaf 7.30 uur bereiden ze voor u Nederlandse en internationale gerechten. De service is van hoge kwaliteit en de prijs/kwaliteit verhouding is bevredigend. Geniet van rundercarpaccio met zeewier, rucola, pijnboompitten en amandelschilfers. De Grand Café Promenade in Harlingen biedt ook heerlijke Zalmtartaartjes met kappertjes.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *